LIDERI U KOMUNIKACIJAMA

Connected Era uvela je Real Time kao novu valutu oglašavanja, a potrošača stavila u centar svih strategija. Ovo su principi po kojima djeluje i Direct Media.

Uvijek smo na izvoru promjena jer ih stalno iznova stvaramo djelujući u dinamičnom komunikacijskom okruženju. Zadovoljstvo nam je da smo bili predvodnici promjena na tržištu prepoznavši digital kao novu šansu ali i nezaobilazni put razvoja, uvodeći Augmented Reality za što smo bili nagrađeni regionalnim priznanjem, kao I Twitter oglašavanje, Real Time Bidding (RTB) tehnologiju , i Programmatic buying -najsavremeniji način zakupa online medija.

Sama struktura Direct Media sustava je duboko povezana sa našom kulturom. Ona okuplja timove iz regije na zajedničkim zadacima i omogućuje istodobno uvid u centralizirane alate, ali I stručnost i specifičnosti svakog od lokalnih ureda. Rezultati su optimalna i inovativna komunikacijska rješenja, pomicanja tržišta ka posljednjim trendovima, dok naši partneri uspješno mogu pratiti svoje globalne strategije.

Važan dio našeg poslovanja počiva i na unapređenju medijskog okruženja – prepoznavanju i kreiranju najboljeg medijskog sadržaja i posredovanju u njegovom plasmanu našim partnerima iz medija.

„Connected era“ pruža beskonačne mogućnosti komunikacija. Stalna medijska fragmentacija stvara sve dinamičnije, uzbudljivije i kompleksnije okruženje, a realnost počinje podražavati sučelje virtualnog svijeta. Pažnju potrošača ne možemo podrazumijevati. Stalna potraga za što učinkovitijim načinima komunikacije zahtjeva mjerljivu i inovativnu reakciju.

Komunikacijsko planiranje za nas predstavlja sofisticiran Science & Art pristup. Ovaj pristup za osnovu uzima consumer journey i činjenicu da je medijski svijet podjeljen na Paid, Earned i Owned medije, a da je ROI fokus.

Naša metodologija nazvana 7L potpuno je standardizirana i pruža mogućnost pravovremenog i preciznog odgovora na sve izazove u kojima se oglašivači nalaze. Kroz pet faza – od analize, preko stvaranja contenta, optimalizacije i mjerljivosti do learning faze (koja podrazumijeva sakupljanje  svih znanja i zaključaka)- pružamo jedinstvene odgovore i rješenja za connection planning.